Recreanten

Ook als recreatief loper ben je bij AVR van harte welkom!
Voor de ‘joggers’ primeert het plezier van het lopen, maar ook zij kunnen rekenen op deskundige begeleiding, elk volgens zijn niveau en ambities.

Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek. Het grote voordeel van deze gezonde en goedkope sport in open lucht  is dat je overal en op elk tijdstip van de dag kan joggen. Vergeleken met andere sporten heb je ook niet zoveel tijd nodig om een goede conditie op te bouwen.
Indien je al eens hebt geprobeerd om alleen een trainingsschema af te werken en ben je daar niet in geslaagd, dan is er goed nieuws voor u.
“Start To Run” wil de motor zijn om alle joggers op een ontspannen en aangename manier gezond met hun sport te laten bezig zijn.

 

Jogcursus bij AVR (Start to Run)

Ieder voorjaar start AVR een cursus joggen voor beginners in het kader van het “Start to Run” project van de Vlaamse Atletiekliga.  De 10 lessen gaan door in het Stedelijk Sportstadion, Spanjestraat 181 in Roeselare of op de piste van Dominiek Savio in Gits  en dit telkens op zondagmorgen 10u00.  De lessen worden gegeven door Agnes Eggermont in Roeselare en Jef Vanbecelaere in Gits.
Na 10 weken kunnen alle deelnemers vlot 5 km lopen, ja ook u! Er wordt gewerkt met een trainingsschema van Mieke Boeckx, jogverantwoordelijke van de Vlaamse Atletiekliga. Dit 10-wekenschema voor beginnende joggers werd reeds door vele honderden met succes afgewerkt. Eenmaal per jaar, in maart,  starten wij met een nieuwe groep. Heb je de startdatum gemist, geen probleem. Met wat persoonlijke begeleiding sluit je zo aan bij de groep!
De prijs bedraagt  20€ voor 10 lessen. Daarna kan u verder komen op zondagvoormiddag en u blijft verzekerd tot eind oktober. De Start to run sessie start de eerste zondag van maart om 9:30. Wil je vroeger al starten of kennis maken met onze grote groep recreanten en/of joggers, neem gerust contact op met een van de jog- verantwoordelijken.
Zeker de moeite om te proberen !

Info:

Jogverantwoordelijke AVR Roeselare

Agnes Eggermont
Populierstraat 88
8800 Roeselare
051/228343
danyvandewalle@telenet.be

Jogverantwoordelijke AVR Hooglede-Gits

Jozef Vanbecelaere
Diksmuideboterweg 13
8830 Gits
051/620346
jef.vanbecelaere@hotmail.be

Neem zeker ook een kijkje bij "trainers" om te weten te komen wie recreanten en start-to-run atleten traint

Inschrijven

Heb je beslist dat dit wel iets voor jou is? Dan kan je hieronder inschrijven voor de Start-to-run sessie of Recreant worden.

Nog een stapje verder en wedstrijdatleet worden? Neem dan een kijkje op deze pagina

Inschrijving doe je via dit inschrijvingsformulier: 

Verdien uw lidgeld terug. Klik hier voor meer info