Opstart trainingen recreanten

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 18:42

Beste recreant van afgelopen en huidig atletiekjaar,


Dit bericht  is ook voor de recreanten die vorig jaar aangesloten waren, maar voor dit jaar hun lidmaatschap nog niet hernieuwd hebben.

Met de meest recente versoepelingen begint de hoop te groeien dat we binnenkort terug kunnen beginnen aan de wekelijkse trainingen op zondagmorgen op het stadion.

Op dit moment zouden we ons moeten organiseren in bubbels van 10 en dat zien we op dit moment nog niet goed werkbaar. Aangezien we ons goed willen voorbereiden en de volgende veiligheidsraad willen afwachten, denken we er aan om de trainingen te herstarten vanaf zondag 25/04.

Om een idee te hebben van het aantal potentiële aanwezigen op de trainingen, vragen we om voor 1 april een bevestiging te sturen naar jurgen@kavr.be. Ook als je niet meer zou komen mag je ons zeker iets laten weten. Tijdens het paasverlof zullen we dan een definitieve mail sturen over het heropstarten van de trainingen.

We hopen dat het wat lukt om individueel of in kleine groepjes verder je conditie te onderhouden of te verbeteren. Heb je nog concrete vragen ivm de trainingen of de groep recreanten, mag je altijd een mail sturen naar een van de trainers:
agneseggermont@sgsintpaulus.eu
danyvandewalle@telenet.be
stevenvandewa31@hotmail.com

Hou het gezond en hopelijk tot gauw,


Jurgen Cneut
secretaris AVR

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.