BvV Alle Categorieën

Gepubliceerd op 19 mei 2019 om 19:38

Zondag 19 mei trad onze mannenploeg alle categorieën aan in 1e landelijke. Het doel was om een poging te doen naar promotie. Ten opzichte van vorig jaar waren er een drietal verschuivingen. Elias Doom en Michiel Cneut bevonden zich op dat moment in Kroatië op het wk voor scholieren en zo mocht Iben Degryse aantreden op hinkstap en in de 4 x 100m. Het eerste nummer werd een succes; Iben werd 7e met een sprong van 11.93. Victor Priem, ook nieuw in de mannenploeg, behaalde 5 punten op het polsstokspringen. Warre Depauw trad aan als roekie bij de grote mannen op de 400 m en zijn reeks werd hij 2e en 5e algemeen.

Collectief zette de mannenploeg een sterke prestatie neer, dit onder andere dankzij Yoran Demaitere die het hoogspringen won en Loic Van Oost die winnaar werd op de 400m horden. Op de 110m horden behaalde Loïc een eervolle tweede plaats en ook de 4x400 ging voor zilver. Mathias Hoornaert liep een zeer verdienstelijke 3000m en behaalde 8 punten in een zeer sterk bezette reeks. 

De wissel op de 4x100 m, die AVR al in het verleden veel punten opleverde, verliep deze keer iets minder…  Met voorsprong kon Iben met Michael de wissel aanvatten maar deze gebeurde net buiten de zone waardoor we misschien wel 13 punten aan onze neus zagen voorbijgaan.

We zijn ervan overtuigd dat onze mannenploeg nochtans het potentieel heeft om terug aanspraak te maken op promotie. Volgend jaar willen we als trainers via Facebook er vroeg werk van maken om een ploeg op de been te hebben en dit met één doel: promotie naar ere.

 

Bedankt aan alle atleten! See you next year!

Christ Doom

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.