jeugddag, sportkamp en kledij

Gepubliceerd op 23 januari 2023 om 10:56

nog eventjes 3 dingen onder de aandacht brengen waarvoor er binnenkort deadlines zijn. Deze berichten stonden ook in het laatste clubboekje. Bij de jeugddag staat er nog een extra oproep voor medewerkers.

Val-Jeugddag
Door Corona kon de afgelopen jaren de VAL-jeugddag niet georganiseerd worden. Na 4 jaar is het in 2023 weer zo ver. De VAL-jeugddag gaat door op 18/3 en is een halve dag vol sport en spel. (Later zal de VAL ons laten weten welk dagdeel we met onze atleten mogen aanwezig zijn.) In totaal kan iedereen aan 14 proeven deelnemen en dat in de vorm van kleine aflossingen, individuele spurts, … Begin februari weten we of we in de voormiddag of in de namiddag ingedeeld zullen worden. 
De VAL-jeugddag staat open voor alle kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. We gaan met de autobus naar Gent. Deelname aan de VAL-jeugddag kost €5. Daarmee betalen we het inschrijvingsgeld dat AVR moet betalen aan de VAL en de bus wordt door ons bekostigd.
Wil je mee naar deze toffe dag in Gent? Wil je samen met je vrienden aan 14 proeven deelnemen en misschien een bekende atleet ontmoeten? Schrijf je dan voor 31/01 in via het volgende mailadres: norbert@kavr.be. In de eerste week van februari moeten we de lijsten van de deelnemers al doorgeven aan de VAL.   Schrijf het bedrag van €5 over op het rekeningnummer van AVR: BE21 7380 0497 4203.

EXTRA: Om alles in goede banen te leiden vragen we ook enkele medewerkers. Dat moet geen mensen zijn die de reglementen kennen, maar wel willen een groepje atleten begeleiden van de ene naar de andere proef. Vanuit de organisatie vragen ze ook enkele medewerkers om aan een proefje zelf mee te werken. Dat moeten ook geen mensen zijn die de reglementen kennen. Geef je naam zeker door aan Norbert.Sportkamp
Elk jaar gaan we op sportkamp naar het Netepark in Herentals. Dat is een domein van Sport Vlaanderen waar we voldoende plaats en mogelijkheden hebben om goed te trainen en goed te ontspannen.
In 2023 gaan we dus terug naar Herentals.
De atleten vanaf cadet vertrekken op woensdag 05/04 met de trein. Vertrek zal wellicht in de late namiddag zijn. De pupillen en de miniemen vertrekken op vrijdag 07/04, ook met de trein. Het vertrek zal ook in de late namiddag zijn. Iedereen komt dan terug met de bus op maandag 10/04. We streven ernaar om rond 17u-18u terug in Roeselare te zijn.
Voor de pupillen en de miniemen kost het sportkamp €185, vanaf cadet is dat €285.
INSCHRIJVEN: inschrijven kan op het volgende mailadres: petercneut@gmail.com. Je MOET inschrijven voor 31/01 want begin februari moeten wij al de definitieve lijst doorgeven aan Sport Vlaanderen. Je bent pas ingeschreven als je hebt betaald op rekening: BE21 7380 0497 4203. Ben je ingeschreven, dan krijg je kort voor het sportkamp nog concrete info ivm de bagage, vertrekuren, wat je nodig hebt, …


De webshop van Field ivm de vrijetijdskledij van AVR staat online. je kan die terugvinden via de website van KAVR : https://www.kavr-atletiek.be/kledij-webshop

De webshop staat open tot 29/01/2023. Daarna wordt er een leveringstermijn voorzien van 8 tot 10 weken. De kledij zullen bij Geert op het stadion kunnen afgehaald worden. Met uitzondering van de trainingsbroeken en de loopjas, liggen er op het stadion pasmaten. Geert is deze week op dinsdag, woensdag en donderdag op training aanwezig.
Na 29/01 gaat de webshop weer dicht voor een periode van meerdere weken.

mvg,

Jurgen