BVV Cadetten en scholieren jongens en meisjes in Deinze

Gepubliceerd op 15 mei 2023 om 09:24

Bij de start van de competitie wisten we dat het voor onze jongens en meisjes heel moeilijk zou worden om de degradatie te ontwijken. We hadden te veel disciplines waarop we geen deelnemer konden opstellen en dus 0 punten scoorden.

Tot een tijdje in de namiddag bleven we nog in de buurt van HCO voor de laatste veilige plaats in het klassement, maar uiteindelijk namen ze nog een grote voorsprong. AVR eindigde dus als 11e op 12 ploegen en dat betekent dat we volgend jaar in een lagere afdeling uitkomen. Hopelijk kunnen we dan opnieuw rekenen op een voltallige ploeg en kunnen we strijden voor de titel.

Niettegenstaande de degradatie konden we toch op heel wat disciplines persoonlijke records noteren. Overwinningen waren er voor Lukas Sarrazyn in het speerwerpen bij de scholieren en van Flore Vandenbroucke op de 300mhorden bij de cadetten. Flore Vandenbroucke ( ver ), Elise Meirlevede ( 800m ), Daglinde Cools ( 1500m ) behaalden een 2e plaats en een derde plaats was er weggelegd voor Lukas Cneut ( 200m ), Elise Meirlevede ( kogel ) en Alex Spriet ( 800m ).

Ook veel van de andere AVR-atleten behaalden mooie individuele prestaties.

Alle resultaten kan je hier nalezen.