Levensloop

Gepubliceerd op 3 oktober 2018 om 15:25

Het weekend van 22-23/9 namen we met de AVR-recreanten deel aan de Levensloop in Kortrijk.

Het was ons doel om 24u aan een stuk iemand te laten lopen of wandelen op het Levensloop Parcours en zo minimaal 1000€ in te zamelen voor de Stichting tegen Kanker.

Van in het begin was het duidelijk dat de AVR-recreanten zeer geëngageerde lopers zijn. De inschrijvingen kwamen vlot binnen en al snel hadden we een loopschema opgemaakt waarmee we de 24u konden vullen.

Het startsein werd gegeven op zaterdag 22/9 om 15u. Er was een toertje van 1,8km uitgestippeld, maar voor de lopers die een wat grotere uitdaging nodig hadden, was er een alternatief van een bijkomende 7,8km richting Harelbeke.

Ondanks de barre weersomstandigheden waren de lopers en wandelaars steeds stipt en trouw op post, van het eerste tot het laatste uur, en altijd met een grote glimlach en veel enthousiasme! Zonder morren werd er gewandeld en gelopen, dit tot “het sop in onze schoenen stond”.

Intussen hielden we in het Levensloopdorp gedurende die 24u ook een klein AVR-café open, waar de lopers en wandelaars voor of na hun shift even konden bijkletsen en genieten van een glaasje;

Dankzij alle enthousiaste lopers en wandelaars hebben we zo 1500 € ingezameld.  We bedanken iedereen die kwam meelopen of wandelen en ook de helpers van het eerste tot het laatste uur.
We zijn blij om op deze manier ons steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker.

Na deze geslaagde editie kijken we dan ook al uit naar volgend jaar…

Tom Bruneel

Foto’s : https://1drv.ms/f/s!Aqq762TkVXR_aRVPG2ROc7paufI

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.