BVV pupillen en miniemen meisjes

Gepubliceerd op 27 april 2019 om 20:07

Na het PK voor alle categorieën in het paasweekend, stond vandaag, zaterdag 27 april 2019,  de eerste start van een reeks Beker van Vlaanderen wedstrijden op het programma.

De pupillen en miniemen meisjes mochten hun wedstrijd op eigen piste en in eerder frisse en winderige omstandigheden in Roeselare afwerken.

Flore Vandenbroucke behaalde bij de pupillen de meeste punten door zowel het hoogspringen en het verspringen te winnen. In beide disciplines behaalde ze een persoonlijk record met 1m34 en 4m11. In het hoogspringen is dat een nieuw clubrecord en bij het verspringen maar 2cm minder dan het huidige clubrecord. Ze won met haar ploeggenoten Daphne Desseyn, Fran De Pauw en Lisa Debucquoy ook de overwinning in de 4x60m.

Elise Meirlevede liep op de 1000m van start tot finish aan de leiding en finishte met een voorsprong van maar liefst 14 seconden. Daarmee behaalde ze een 4e overwinning bij de pupillen.

Fran De Pauw liep niet alleen in het winnende team van de aflossingen, maar liep op de 60mhorden ook naar een derde plaats en verzamelde zo ook 10 punten. Met een tijd van 11”86 liep ze naar een nieuw clubrecord.

Bij de miniemen stond Elien Anckaert bij haar 3 individuele proeven telkens in de top 3 geklasseerd. Op de 300m en het speerwerpen werd ze telkens 2e met respectievelijk een tijd van 45”29 en 23m93 ver. In het kogelstoten werd ze 3e met 8m40.

 

In het totaal werden onze dames knap 4e op een totaal van 11 aanwezige ploegen.

De overwinning ging verdiend naar MACW voor Deinze.

 

Proficiat aan alle AVR dames.

Alle uitslagen kan je hier bekijken

 

Tekst: Jürgen Cneut

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.