CADETTEN EN SCHOLIEREN PRESTEREN PRIMA OP BEKER VAN VLAANDEREN

Gepubliceerd op 3 mei 2022 om 09:57

Voor het eerst in 3 jaar werden er opnieuw wedstrijden voor de Beker van Vlaanderen georganiseerd. Ook voor het eerst werd er 1 klassement opgemaakt voor de jongens en de meisjes samen. Onze cadetten en scholieren zitten ingedeeld op het 2e en middelste niveau. Samen met 10 andere teams werd er gestreden om de overwinning.

Belangrijk bij de eindafrekening is om op alle onderdelen een atleet te hebben en een aantal uitschieters zorgen er traditioneel voor dat een vereniging kan meedraaien in de eerste helft van het klassement. Zo hadden we atleten die voor de gelegenheid eens 400mhorden liepen, anderen deden dan mee aan het hoogspringen of liepen de 400m zonder veel ervaring.

Met 7 overwinningen, 4 tweede plaatsen en 5 derde plaatsen kwamen we automatisch vooraan het klassement te staan. Verder konden we nog heel wat resultaten behalen midden in het pak deelnemers.

Uiteindelijk bleek LEBB te sterk en ze wonnen met een ruime voorsprong. AVR werd uiteindelijk 2e wat een schitterend resultaat is in deze categorie en niveau.

 

Alle resultaten kan je bekijken via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/37260/

 

Proficiat aan alle deelnemers

 

Tekst: Jurgen Cneut

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.